Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVEO ŠUKERA

Sanz: Platiti 94 milijuna eura za Ronalda je idiotizam!

Cristiano Ronaldo
AFP
21.01.2010.
u 21:36

Bivši predsjednik Sportskog društva Real Lorenzo Sanz prozvao je aktualnog, Florentina Pereza, zbog iznosa kojeg je izdvojio kako bi momčadi priključio Portugalca Cristiana Ronalda.

Prošlog je ljeta Real platio Manchester Unitedu 94 milijuna eura za transfer Cristiana Ronalda. Takav potez Sanz smatra ''idiotizmom''...

- Ili smo svi mi glupani, ali je osoba koja je odgovorna za davanje takvog iznosa idiot. Niti jedan igrač na svijetu nije vrijedan tih novaca – izjavio je Sanz za španjolsko izdanje Goal.coma.

- Momčad Reala u vrijeme mog mandata je bila jednako dobra kao i ova današnja, ako ne i bolja, a ja nisam davao takve enormne iznose za transfere. Ne bih onu moju momčad mijenjao za ovu današnju koja je, nažalost, lošija od Barcelonine – dodao je Sanz, koji je predsjednik “kraljevskog društva” bio od 1995. do 2000. godine. Poznat je po tome što je u klub svojim novcem doveo Hrvata Davora Šukera iz Seville i Crnogorca Predraga Mijatovića iz Valencije.

Velika Realova momčad, predvođena Raulom, Hierrom i Redondom, osvajala je pod njegovim mandatom Ligu prvaka 1998. i 2000. godine.

Komentara 1

Avatar vaksalainen
vaksalainen
00:45 22.01.2010.

istina.. ja bih mu dao 10 000 kuna maksimalno za to zongliranje koje zovu poslom.. I tih 10 000 je previse..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije