Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar - Dinamo 2:1

Santini: Opet je David pobijedio Golijata

\'03.04.2010., Zadar - 1 HNL - nogometna utakmica izmedju NK Zadar i NK Osijek. Ivan Santini slavi zgoditak iz penala.  Photo: Filip Brala/PIXSELL\'
Filip Brala/PIXSELL
14.10.2011.
u 21:26

Zadar je dosta dobro držao loptu, zavlačili su, a mi smo bili slabiji na drugoj lopti. Razbijali su nam igru, ali ne možeš ni igrati na ovako lošem terenu - kazao je Jerko Leko nakon poraza Dinama kod Zadra (1:2) u 11. kolu Prve HNL

- Nismo igrali dobro, ali nismo imali ni uvjete, dok su oni navikli igrati na horuk - rekao je Jerko Leko.

Dinamov vratar se nada da će momčad izvući pouke...

- Znali smo kakva nas utakmica očekuje i treneri su nas upozorili na to, no po ovom terenu je bilo nemoguće igrati, a nismo ni bili dobri. Treba čestitati domaćinu, izvući pouke iz poraza i maksimalno se mobilizirati za Ajax - rekao je Ivan Kelava.

- Znali smo da će biti teško, zabili smo gol na vrijeme, ali vidjeli ste i sami kakva je bila utakmica. Drugo poluvrijeme smo oštećeni za čisti penal na Krstanoviću koji je bio metar i pol u šesnaestercu - rekao je Fatos Beqiraj.

Kod Zadrana sasvim drugo ozračje. Nanijeli su Dinamu prvi poraz u prvenstvu.

- Opet je David pobijedio Golijata, kao što smo uostalom pobijedili Hajduka. Zahvaljujem Bogu, igračima treneru i nitko sretniji od mene i nadam se da ćemo nastaviti s ovakvom dobrom atmosferom. Prvi puta nismo pali u drugom poluvremenu i još smo i pojačali. Napadali smo ih kao bijesni psi i kada tako igramo mogu doći i jače ekipe od Dinama i ostat će bez bodova - kazao je Ivan Santini i dodao:

- Dogovorili smo se da ja pucam slobodne i ušla je hvala Bogu. Kad sam ga dao htio sam skočiti u publiku. Reprezentacija? Nikome se ne želim miješati u posao, svako odgovara za svoj rezultat.

- Odigrali smo muški i vratili se iz negativnog rezultata. Zasluženo smo pobijedili - nadovezao se Jakov Surać.

Reno Sinovčić teško je hodao sa štakama niz stepenice, ali osmjeh mu nije silazio s lica.

- Igramo mi dobro i protiv malih klubova, ali nemamo sreće. Imamo mladu i homogenu momčad, klapu, nema zvijezda. Jesam li se nadao remiju? Evo moj prijatelj je svjedok, on je rekao da bi bio zadovoljan remijem, ja sam rekao da će biti čista jedinica, naša pobjeda - likovao je nakon što je Zadar slavio i protiv Hajduka i protiv Dinama.

Ključne riječi

Komentara 5

HR
hrvatin
01:08 15.10.2011.

E moj leko,kako te nije sram poput nekog pedercica prigovarati na teren,kao da je zadru teren bio bolji nego vama!? Sjeti se maksimirskog stadiona do prije par mjeseci,nije bilo ni jedne travke na igralistu a ti sad glumis primadonu kojoj treba plasticna trava da ne slomi nogicu jadna.Moj leko,slabom ku...u i dlaka smeta.Vi nevaljate,nemate igru ni volje za igrom.To se vidi ves dugi niz utakmica.

HR
hr76
05:00 15.10.2011.

Santini igra u odličnoj formi, zabija golove na skoro svakoj utakmici, i valjalo bi ga provjerit u reprezentaciji sad kad drugim napadačima osim Dudua nikako ne ide.

Avatar dinameze
dinameze
09:26 15.10.2011.

hahaha jučerašnji dan stvarno treba ući u povijest! zamislite dinamo izgubio u hnl-u a šeks se ispričao ako to nije za povijest ja osobno ne znam što je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije