Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci

Santa Cruz prema Wolfsburgu, Mandži još više klupe

\'Borussia Dortmund\'s Patrick Owomoyela tackles Wolfsburg\'s Mario Mandzukic (L) during the German Bundesliga soccer match in Dortmund, September 11, 2010. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SPO
Reuters
10.11.2010.
u 09:52

Manchester City kupio je Roque Santa Cruza od Blackburna prošle godine za 17,5 milijuna funti

Sad ne igra i sve je bliži Wolfsburgu našeg Marija Mandžukića.

Klub našeg reprezentativca navodno će otkupiti Santa Cruzov trogodišnji ugovor za četiri milijuna eura.

To baš neće usrećiti Marija Mandžukića. I sad uglavnom povremeno ulazi u igru s klupe, dolazak novog napadača tu bi lošu poziciju mogao pogoršati.

Komentara 3

HO
hotfishlake
10:08 10.11.2010.

mandzukic jednostavno nema kvalitetu potrebnu da bi uspio u klubu poput wolfsburga. volio bi da me razuvjeri no to je sasvim nesto drugo....

Avatar Idler 3
Idler 3
10:30 10.11.2010.

Baš je i meni palo na pamat kud sad s Mandžukićem...morti na \"posudbu\" nazad u Zagreb il nekaj drugog !?

OB
-obrisani-
11:09 10.11.2010.

Manđo nema kvalitetu niti za današnji Dinamo,a kamo li za Wolfsburga. Ali super je prošao,obogatio se zahvaljujući trgovačkim sposobnostima Zdravka Mamića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije