Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZAN ŽIVOT

Sanjao je karijeru u Realu pa zaveo 18 godina stariju bogatašicu. Obitelj ga osudila, a živi kao šeik

Sergio Carrallo Instagram
23.10.2023.
u 17:30

Iako je mnogima njihova ljubav čudna, oni u njoj uživaju i godinama su nerazdvojni. Vjenčali su se 2021. godine, a često zajedno posjećuju egzotične destinacije.

Sergio Carrallo sanjao je o tome da postane zvijezda Real Madrida dok je prolazio kroz mlađe kategorije kraljevskog kluba. Umjesto nogometnom karijerom, proslavio se brakom s 18-godina starijom milijunašicom. U mlađim kategorijama Carrallo je u Realu slovio za velikog talenta, no njegov prelazak iz juniorskog u seniorski nogomet nije prošao najbolje.

Već s 24 godine Carrallo je odlučio napustiti nogomet, iako se takva odluka očekivala i puno prije toga. Unatoč tome što nije uspio kao nogometaš, Španjolac danas živi luksuzno, a sve zbog braka s 18 godina starijom bogatašicom Caroline Stanbury.

GALERIJA Luka Modrić napušta Real i prelazi u United?

1/13

Njezina se obitelj smatra jednom od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a prije Carralla bila je 15 godina u braku s turskim trgovcem naftom Kemom Habibom s kojim ima troje djece. 

Caroline je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice, a Carrallo je gotovo stalno s njom te se redovito snimaju za društvene mreže I posjećuju egzotične destinacije. Njih su se dvoje upoznali dok je Sergio studirao u SAD-u.

VEZANI ČLANCI:

- Otkako smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao vlastitu kćer - izjavio je nesuđeni nogometaš za Mundo Deportivo. 

 

Komentara 4

DI
dino85
15:29 24.10.2023.

Ovo "...živi kao šeik." nedrži vodu, ipak ih šeik ima više a on mora stalno tamburati samo po ovoj jednoj.

Avatar Barbie
Barbie
22:01 23.10.2023.

Pametni dečko..

RA
rankovic
19:17 23.10.2023.

za dobre novce nema sramote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije