Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Hrvatica

Sandrić i Režan nisu mogle same protiv sjajne Švedske

Hrvatska - Švedska
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
12.11.2017.
u 00:15

Za Švedsku igraju dvije igračice s WNBA iskustvom - Abdi i Zahui koje su zajedno postigle 29 koševa i obje igraju za rusku Nadeždu.

U prvom kolu kvalifikacija za odlazak an Europsko prvenstvo koje će se 2019. godine igrati u Francuskoj, košarkašice Hrvatske su, pred čak 1000 gledatelja u Trnskom, izgubile su od Švedske (54:57).

Izabranice Anđe Jelavić imale su u jednom trenutku devet koševa viška (49:40), a onda su Šveđanke serijom do 15:0 preokrenule.

- Nažalost nismo pobijedile. Trudili smo se i stvarno curama ne mogu ništa prigovoriti. Što se tiče napada, u nekim se situacijama vidi da nismo iskusne što su Šveđanke dobro iskoristile. To su ti sitni detalji koji su presudili ovu utakmicu - rekla je Anđa Jelavić.

Hrvatska - Švedska
1/14

Dvije naše najefikasnije igračice bile su Marija Režan s 19 i Antonija Sandrić (djevojački Mišura) sa 17 koševa.

- Njih dvije su najiskusnije. Kao što i sami znate, mi smo u ovaj projekt ušli s dosta pomlađenom reprezentacijom i igračicama koje nisu bile u reprezentaciji, a sada imaju ulogu da budu jedne od nositelja igre. Vjerujem da ćemo ih morati još malo čekati, ali kažem, priliku su dobile i dobro je iskoristile - zaključila je Anđa Jelavić, izbornica Hrvatske.      

Komentara 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:24 12.11.2017.

Anđa odlazi.

Avatar comandante
comandante
18:18 12.11.2017.

ali... zašto su igrale same?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije