Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otputovala u Dohu

Sandra prvi put s dečkom trenerom: Nema stresa...

'04.09.2012., Mladost, Zagreb - 62. memorijal Borisa Hanzekovica, atletski miting IAAF World Challenge Zagreb 2012. Bacanje diska, zene. Sandra Perkovic srusila rekord mitinga bacivsi 65,79 m. Photo:
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
08.05.2013.
u 21:28

– Pripreme su prošle odlično, zadovoljna sam treninzima, iako je bilo i malo teškoća zbog nekih sitnih ozljeda, ali ne ozbiljnih

Sandra Perković otputovala je jučer u Dohu gdje će u petak nastupiti prvi put ove sezone, i to na mitingu Dijamantne lige. S njom je otputovao i njezin dečko i novi trener Edis Elkasević.

– Pripreme su prošle odlično, zadovoljna sam treninzima, iako je bilo i malo teškoća zbog nekih sitnih ozljeda, ali ne ozbiljnih. Glavno je da sam zaliječila ozljedu iz siječnja i pripremila se najbolje što sam mogla. Što se tiče trenera, gotovo da nije bilo prilagodbe. Edis i ja se slažemo i na stadionu i izvan njega. Odlični smo motivatori jedan drugome, a to je najvažnije za trening. Nema zabušavanja, nema stresa, samo rad i želja za boljim – istaknula je Sandra.

U Dohi neće biti najjačih diskašica.

– Bez obzira na to, očekivanja su uvijek ista, idem s velikim optimizmom, dat ću sto posto od sebe pa ćemo vidjeti koliko to vrijedi – rekla je Sandra.

Raspored natjecanja ove godine je puno gušći nego lani.

– Trebamo samo što bolje isplanirati vrijeme, treninge i putovanja. Malo će biti naporno, ali ne i nemoguće – rekla je Sandra koja nakon Dohe putuje u New York gdje nastupa 25. svibnja.

Zaželjela sam se natjecanja, prošlo je osam mjeseci od posljednjeg nastupa. Vrijeme je da točno vidim gdje sam sada

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije