Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD IMA SVA 3 ZLATA

Sandra Perković u Moskvi primila zlatnu medalju

Sandra Perković (1)
Michael Kappeler/DPA/PIXSELL
12.08.2013.
u 17:59

Hrvatska je atletičarka slavila hicem od 67.99 metara te tako zaokružila zlatno trojstvo – olimpijsko, svjetsko i europsko zlato.

Sandra Perković u ponedjeljak je primila zlatnu medalju nakon što je dan prije na Svjetskom prvenstvu u Moskvi bila najbolja u bacanju diska.

Sandra je čvrsto prigrlila jedinu veliku medalju koja joj je nedostajala. Ponosno je s rukom na srcu odslušala himnu, pa je otišla na još jednu press konferenciju, u društvu trenera i dečka Edisa, te kuglašice Valentine Mužarić, njezine dobre prijateljice.

- Od Nike sam za proglašenje, kao i ostali sportaši, dobila tenisice zlatne boje, dopadaju mi se! A dobila sam i bocu šampanjca, Dom Perignona, njega čuvam za povratak i proslavu s mamom i najbližima. U Moskvi smo nešto malo slavili, ali pravo slavlje bit će u Zagrebu. Došla sam poslije natjecanja dosta kasno u hotel, jako sam umorna i jedva čekam da se vratim kući i malo odmorim prije mitinga na Mladosti - rekla je Sandra Perković.

>> Premijer Milanović i predsjednik Sabora Leko čestitali Sandri

>> GNK Dinamo čestitao Sandri na osvojenom zlatu na SP-u

>> Pročitajte što je Milan Bandić poručio Sandri Perković

>> Sandra: Boljela su me leđa, bojala sam se da neću nastupiti

>> Sandra Perković: 2008. sam skoro umrla zbog pogreške liječnika

>> Sad ima sve! Sandra Perković je svjetska prvakinja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije