Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKIPNO EP

Sandra Perković sa 65.77 m slavila u Kaunasu

Sandra Perković portal (1)
Igor Kralj/PIXSELL
22.06.2013.
u 18:42

Sandri je ovo bila dobra provjera uoči nastupa na Mediteranskim igrama u Mersinu sljedećeg tjedna, a ovo joj je bila četvrta pobjeda ove sezone iz isto toliko nastupa, ali pobjeda s najslabijim rezultatom.

Hrvatska atletska reprezentacija nije baš nakon prvog dana natjecanja Druge lige u Kaunasu, blizu povratka u Prvu ligu ekipnog prvenstva Europe. Činjenica je da smo dosta oslabljeni bez Maje Golub (100 i 200 metara), te Ivane Lončarek (100 i 400 metara prepone), ali smo ipak od nekih naših sportaša očekivali puno bolje rezultate. Primjerice od Jure Božinovića koji je stigao posljednji u utrci na 1500 metara.

Sandra Perković je rutinski odradila bacanje diska. Pobijedila je s hicem 65,77 metara i osvojila maksimalnih osam bodova. To je bila i jedina pobjeda prvog dana za hrvatske atletičare i atletičarke. Sandri je ovo bila dobra provjera uoči nastupa na Mediteranskim igrama u Mersinu sljedećeg tjedna, a ovo joj je bila četvrta pobjeda ove sezone iz isto toliko nastupa, ali pobjeda s najslabijim rezultatom.

Očekivali smo pobjedu Daria Horvata na 100 metara. Došao je s daleko najbržim vremenom, ali je u završnici utrke imao problema s mišićem pa je u cilj došao tek kao treći. Treće mjesto osvojio je i Andras Haklits u bacanju kladiva s hicem 68,16 metara. Solidan je bio Željko Vincek u utrci na 400 metara. Na cilj je stigao četvrti.

>> U Kaunas po povratak u Prvu atletsku ligu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije