Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po Spikesu
Povratak na članak

Sandra Perković među deset najvećih nada svjetske atletike

Atletski magazin Spikes je u svojem internetskom izdanju napravio listu desetero nadolazećih zvijezda na koje treba obratiti pažnju u netom započetoj godini, a među njima je i naša Sandra Perković.

Komentari 1

OB
-obrisani-
20:04 07.01.2010.

....Vec smo svi skoro zaboravili na jedan incident u kojem je Milan Bandic napravio nekoliko protuzakonitih radnji, koje bi mnogim politicarima u normalnim državama bile dovoljne da više nikad ni ne pomisle na bilo kakvu buducnost u politici. A nii u najludem snu im ne bi palo na pamet da se kandidiraju za predsjednika svoje države. Bandic je tako, jedne subotnje veceri pocetkom 2002. godine, 2 puta bježao. Prvo vozacu kojega je okrznuo, a zatim za vrijeme policijskog ocevida, nakon što je odbio alkotest, ponovo je sjeo u auto. Policija ga je lovila slijedeca 2,5 kilometra pod rotirajucim svjetlima. Nakon što je po drugi puta zaustavljen, ustanovljeno je da u sebi ima 1,6 promila alkohola. I kao da sve ovo nije dovoljno, u isto vrijeme Bandic se pokušavao \'nagoditi\' sa policajcima, a kad to nije išlo, prijetio im je. A nakon tog incidenta, lagao je o tome što se dogadalo, a Krešimiru, koji se jedini nije uplašio prijetnji gradonacelnika, dogodio se i otkaz. A tko je nakon svega najviše nastradao? Odgovor na ovo pitanje je Krešimir Mišic, policajac koji, za razliku od svojih kolega, nije mogao podnijeti da Milan Bandic ne bude kažnjen za svoja nedjela. Krešimir je dobio otkaz,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.