Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Sandra Perković i Lisa Christina Nemec u lovu na medalje

Sandra Perković
DPA/Pixsell
16.08.2014.
u 09:59

Najbolja svjetska diskašica želi treću titulu najbolje u Europi.

Pretposljednjeg dana Europskog atletskog prvenstva u Zürichu na rasporedu je osam finalnih diciplina, a za odličja će se boriti dvije hrvatske predstavnice.

Najbolja svjetska diskašica, olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja Sandra Perković u lovu je na treće uzastopno europsko zlato. Finale diska je u 16.45, uz prijenos na Drugom programu HTV-a i HR-a.

Odličje će pokušati dohvatiti i najbolja hrvatska maratonka Lisa Christina Nemec, čija je utrka počela u devet sati, uz prijenos na HTV2 i HR2.

U poslijepodnevnim kvalifikacijama nastupit će hrvatske ženske štafete na 4x100 i 4x400 metara te muška štafeta na 4x400 m.

>> Sandra Perković i Ana Šimić izborile finale

Komentara 1

DH
dalibor.hren
11:35 16.08.2014.

Bravo Lisa. Čestitam na izvrsnom četvrtom mjestu. Netko je mogao (i morao) našu atletičarku dočekati u cilju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije