Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Sandra Mandir izabrana u prvu petorku prvenstva u Poljskoj

sandra mandir
Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.07.2011.
u 23:37

Osim što je ponijela veliki teret u povijesnom uspjehu Hrvatske na EP-ima te pomogla da reprezentacija izbori olimpijske kvalifikacije, Sandra Mandir dobila je i individualno priznanje na velikoj sceni

Naša je reprezentativka izabrana u najbolju petorku netom završenog europskog prvenstva. Mandir pravi društvo Ruskinji Eleni Daniločkoj, koja je izabrana i za najkorisniju igračicu turnira, a u petorci su i Maria Stepanova (Rusija), Eva Viteckova (Češka) te Nevriye Yilmaz (Turska).

Hrvatska je reprezentativka EP završila kao četvrti strijelac natjecanja, sa 14,3 koša po utakmici te peta asistentica turnira (3,8 asistencija po susretu)

Komentara 2

DU
dubrovnik2011
00:56 04.07.2011.

bravo pope,secer na kraju

BO
bomba
02:46 04.07.2011.

Pratio sam ih i igrale su dobro čak i odlično ako znamo da su falile dvije ponajbolje košarkašice. Svejedno čestitke na odličnom zalaganju i htijenju na utakmicama. Nekad ide a nekad ne i treba biti uporan jer sve se možee kad se hoće ali kad se neće ...... Još jednom čestitke na htijenju i izraženoj volji koju su imale tijekom cijelog prvenstva i nastavite tim ritmom bit će još slavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije