Naslovnica Sport Košarka

Sandra Mandir izabrana u prvu petorku prvenstva u Poljskoj

Osim što je ponijela veliki teret u povijesnom uspjehu Hrvatske na EP-ima te pomogla da reprezentacija izbori olimpijske kvalifikacije, Sandra Mandir dobila je i individualno priznanje na velikoj sceni
03. srpnja 2011. u 23:37 2 komentara 5 prikaza
sandra mandir
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Naša je reprezentativka izabrana u najbolju petorku netom završenog europskog prvenstva. Mandir pravi društvo Ruskinji Eleni Daniločkoj, koja je izabrana i za najkorisniju igračicu turnira, a u petorci su i Maria Stepanova (Rusija), Eva Viteckova (Češka) te Nevriye Yilmaz (Turska).

Hrvatska je reprezentativka EP završila kao četvrti strijelac natjecanja, sa 14,3 koša po utakmici te peta asistentica turnira (3,8 asistencija po susretu)

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • dubrovnik2011:

    bravo pope,secer na kraju

  • bomba:

    Pratio sam ih i igrale su dobro čak i odlično ako znamo da su falile dvije ponajbolje košarkašice. Svejedno čestitke na odličnom zalaganju i htijenju na utakmicama. Nekad ide a nekad ne i treba biti uporan jer sve se može ... prikaži još!e kad se hoće ali kad se neće ...... Još jednom čestitke na htijenju i izraženoj volji koju su imale tijekom cijelog prvenstva i nastavite tim ritmom bit će još slavlja.