Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska košarka

Sandra Mandir bit će veliko pojačanje N. Zagreba u Euroligi

sandra mandir
Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.07.2012.
u 08:33

Zvijezde koje dolaze u Trnsko: Sue Bird, Diana Taurasi, Ticha Penicheiro, Svetlana Ambrosinova, Maria Stepanova...

Košarkašice Novog Zagreba u svojoj premijernoj sezoni u Euroligi igrat će u skupini saruskim Jekatarinburgom, turskim Galatasarayem, španjolskom Salamancom, češkim Pragom, poljskim sastavom Polkowice te s francuskim Mondevilleom.

– Strašna skupina. Prvu utakmicu igramo u Trnskom protiv Galatasaraya. Protiv njih smo već poveli jer smo im ispred nosa uzeli Sandru Mandir, hrvatsku reprezentativku i kapetanicu – rekao je Vladimir Ivanović, trener Novozagrepčanki.

Sastav iz Trnskog imat će sasvim solidnu petorku – Ried, Mandir, Vrdoljak, Mazić i Williams (Pavetić).

– Radujem se što ćemo ugostiti Salamancu u kojoj od ove sezone igra Marija Vrsaljko. Htjeli smo je angažirati, ali nam je bila preskupa – istaknuo je Ivanović.(dm)

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
08:48 07.07.2012.

Na zalost hrvatske kosarke ova ekipa ce se na celu sa ovim sarlatanom trenerom-predsjednikom raspasti za 2 mjeseca

Avatar comandante
comandante
17:25 07.07.2012.

Nije mi jasno da Mandir kao najbolja hrv. kosarkasica nemoze naci adekvatan klub vani. Vjerojatno ima "sposobnog" agenta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije