Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUG SANDRE PAOVIĆ

Sandra je zaokružila priču - sada je paraolimpijska, svjetska i europska prvakinja

Sandra Paović
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
13.09.2016.
u 18:50

- Normalno da je ona bolja, ali u posljednje vrijeme mora igrati ozbiljno ako me želi pobijediti - kazao je Lazov koji se nada da će nastupiti na paraolimpijskim igrama u Tokiju za četiti godine.

Put Sandre Paović do zlatne medalje na paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru s tribina dvorane Riocentro s posebnim emocijama pratio je njezin suprug Daniel Lazov, također sportaš s tjelesnim invaliditetom.

- Presretan sam jer znam koliko joj ova medalja znači. Za nju je ovo veliko olakšanje, jer su iza nje dani velikog stresa. Zaslužila je ovu medalju i jako sam ponosan na nju. Sada je zaokružila cijelu priču jer ima paraolimpijsko, svjetsko i europsko zlato što je fascinantan rezultat s obzirom na njezin invaliditet, jer su u kategoriji šest sve njezine protivnice mnogo pokretljivije - kazao je Lazov dodavši: 

- Sandra ih pobjeđuje na tehniku, iskustvo i glavu. Zbog toga je ovo izuzetan rezultat.

Upoznali su se kad je Sandra došla na trening i opet pokušala zaigrati stolni tenis. Svoju vezu okrunili su brakom nakon godine i pol, a Daniel je Sandru zaprosio na samu novu godinu. Vjenačali su se u srpnju 2014. godine. Danijel također igra stolni tenis, a iskreno priznaje kako je Sandra bolja od njega.

- Normalno da je ona bolja, ali u posljednje vrijeme mora igrati ozbiljno ako me želi pobijediti - kazao je Lazov koji se nada da će nastupiti na paraolimpijskim igrama u Tokiju za četiti godine.

- Sandra mi je velika podrška. Nakon Rija će se malo više posvetiti treninzim sa mnom. Meni je cilj Tokio i nadam se kako ću ga ostvariti - kazao je.

Sandri Paović na zlatu čestitao predsjednik Vlade

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković uputio je čestitku Sandri Paović na osvajanju zlatne medalje u stolnom tenisu na Paraolimpijskim igrama u Riu de Janeiru. 

U čestitci predsjednika Vlade, između ostalog, stoji:

"Draga Sandra, u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno od srca Vam čestitam na osvajanju zlatne medalje kojom ste, okrunivši fantastični niz osobnih uspjeha, svoju Domovinu učinili ponosnom. Želimo Vam puno uspjeha u predstojećim natjecanjima i radujemo se Vašim novim pobjedama."

Komentara 1

KO
kodifan
20:02 13.09.2016.

bravo Sandra...sve čestitke...najbolja si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije