Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA 73.000 PREGLEDA

Sandra Afrika zaludila je HNL zvijezdu, a sada se primio 'njenog posla'

Šimanovci: Snimanje Amig Show-a na TV Pink-u
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/7
04.01.2022.
u 11:01

- Volim Split, a more obožavam. Već smo sagradili obiteljsku kuću blizu Omiša i u budućnosti ću moj život 'kombinirati' u Zürichu i Splitu

Riječki golgeter Josip Drmić ovih je dana objavio novu pjesmu - Zašto mi to radiš. Duet je to sa zadarskom turbofolk pjevačicom Oliverom Matijević.

"Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira", govori strijelac Rijeke u novoj pjesmi, a i ranije nije krio da je glazba njegova velika strast uz nogomet te da ga privlače istočnjački melosi. 
 

U ljeto 2017. je snimio i objavio pjesmu 'No Tomorrow' za koju je spot snimio u Hrvatskoj, a tada je govorio:

- U meni teče hrvatska krv. Ne slušam glazbu kao drugi Švicarci. Slušam npr. Sandru Afriku. I slušam i gledam - rekao je Drmić pa otkrio i da navija za Hajduk

- Volim Split, a more obožavam. Već smo sagradili obiteljsku kuću blizu Omiša i u budućnosti ću moj život 'kombinirati' u Zürichu i Splitu.

Nova pjesma mu u roku od dva dana ima više od 73.000 pregleda.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
Ameise
13:11 04.01.2022.

Ocekujemo ga u nekom shou tipa zadruga, farma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije