Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A-2 liga centar

Šanac i Hermes Analitica testiraju nova pravila HKS-a

'karlovac sport, kosarka kk sanac,300309 photo: kristina stedul fabac/vecernji list'
'kristina stedul fabac'
09.10.2009.
u 16:21

U subotu počinje i košarkaško prvenstvo A-2 lige Centar. Pripremno razdoblje obilježeno je brojnim protestima klubova zbog novih pravila Hrvatskog košarkaškog saveza, po kojima će u drugoligaškim susretima tijekom svih 40 minuta na parketu morati biti barem jedan igrač juniorskog uzrasta.

No bez obzira na prosvjede, odluka je ostala na snazi, a u prvoj službenoj utakmici nove sezone testirat će ih karlovački Šanac i zagrebačka Hermes Analitica, u susretu koji je i jedan od derbija kola, barem po reputaciji klubova iz proteklih sezona. Susret se igra u 18 sati u ŠSD Mladost, uz besplatan ulaz.

U subotu se igraju i susreti 1. kola B-1 košarkaške lige Centar, a oba županijska predstavnika odlaze na gostovanja. Momčad karlovačke Žorone gostuje u 20.30 sati u Petrinji, dok će Duga Resa u 19.30 sati igrati u Zagrebu protiv Auctora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije