Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale NBA lige

San Antonio pred petim naslovom, Miami izgorio na svom parketu

san antonio, miami
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
13.06.2014.
u 11:15

Ponovno je junak Teksašana bio 22-godišnji Kawhi Leonard (20 koševa, 14 skokova) uz kojeg je blistao i Tony Parker (19 koševa).

San Antonio uvjerljivo je slavio protiv Miamija (107:86) i u drugoj utakmici na Floridi te stigao na korak do osvajanja naslova NBA prvaka. Spursi sad vode 3:1, a sljedeća utakmica igrat će se u njihovu AT&T centru čime će imati odličnu priliku za završetak ovosezonske priče i osvajanje petog naslova.

Ponovno je junak Teksašana bio 22-godišnji Kawhi Leonard (20 koševa, 14 skokova) uz kojeg je blistao i Tony Parker (19 koševa). San Antonio je Miami, kojeg je predvodio LeBron James (28 koševa, 8 skokova),  slomio sjajnim šutem - 57 posto. Spursi su na poluvrijeme otišli sa 19 koševa prednosti (55:36), i u nastavku je nisu ispuštali.

Jamesa njegovi suigrači nisu slijedili, pa su Dwyane Wade i Chris Bosh zajedno ubacili samo 22 poena.

Dodajmo kako je Tim Duncan (po 10 koševa i skokova) ušao u povijest kao igrač s najviše odigranih minuta u doigravanju svrgnuvši s trona Kareema Abdula-Jabbara.

NBA doigravanje, finale, 4. utakmica:

Miami - San Antonio 86:107 (James 28k, 8s / Leonard 20k, 14s, Parker 19k,).

San Antonio vodi 3:1 u finalnoj seriji.

>>San Antonio u nevjerojatnoj šuterskoj večeri slomio Miami na Floridi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije