Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''POBIJEDITI HRVATE''

Samo Udrih želi igrati za Slovence na SP-u

Samo Udrih
AFP
03.03.2010.
u 22:03

Cibonin košarkaš Samo Udrih (30) pristao je staviti se na raspolaganje izborniku Memiju Bečiroviču za Svjetsko prvenstvo koje se krajem ljeta igra u Turskoj.

Objavili su to slovenski mediji u utorak nakon sastanka iskusnog beka s direktorom slovenske reprezentacije Walterom Jeklinom. Slovenska će reprezentacija u skupini igrati sa Sjedinjenim Američkim Državama, Hrvatskom, Brazilom, Tunisom i Iranom.

- Uvijek sam bio spreman pomoći i to se nije promijenilo niti ove godine. Nacrt priprema koji smo dobili čini mi se vrlo dobro sastavljen. Dobra je također zamisao da do turnira u Turskoj odigramo 15 prijateljskih utakmica - rekao je stariji od braće Udrih (mlađi Beno igra vrlo dobro u Sacramento Kingsima) dodavši:

- Na Svjetskom se prvenstvu moramo pripremati za svaku pojedinu utakmicu na poseban način. Svi znamo da su Amerikanci priča za sebe. Brazilce i Hrvate moramo pobijediti, a nipošto ne smijemo podcijeniti Tunižane ili Irance. Želim da se što bolje pozicioniramo na ljestvici skupine kako bismo u osmini finala dobili manje zahtjevnog suparnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije