Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna karika

Samo trojica igrača Reala igrala su sve utakmice, među njima i Modrić!

luka modrić, cristiano ronaldo
Foto: 'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
01.11.2013.
u 17:29

Rekorder je Cristiano Ronaldo koji je odigrao sve minute dosad, Argentinac Di Maria odigrao je 964 minute

Kad je Carlo Ancelotti od Mourinha preuzeo madridski Real, pisali smo da je to odlična vijest za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Nije tajna da ga talijanski strateg obožava, a to je dao do znanja već u prvim intervjuima kada je rekao da Modrić nije na prodaju jer oko njega misli graditi momčad.

A sve to Ancelotti je potvrdio i u praksi. Naime, Luka Modrić jedan je od najkonstantnijih igrača kraljevskog kluba. Samo su trojica nogometaša sudjelovala u svih 14 utakmica kraljevskog kluba ove sezone, a među njima je i naš reprezentativac.

Rekorder je Cristiano Ronaldo koji je odigrao sve minute dosad, Argentinac Di Maria odigrao je 964 minute, a Luka 944. Od 14 utakmica, deset je započeo u početnom sastavu, a u ostalima je ušao s klupe. 

Ove činjenice dokaz su da je Luka zaista važna karika Reala. A sjetimo se samo koliko mu je bilo teško kad je tek došao...

 

Komentara 1

Avatar Luring
Luring
19:44 01.11.2013.

Bueno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije