Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIROZA U MAKSIMIRUU Sigetu se igra, nema nove odgode

Samo jedanaest igrača na treningu Dinama

modri2-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 16:07

Svlačionica plavih posve je opustošena! Na popodnevnom treningu u ponedjeljak bilo je ukupno 11 igrača, od toga su dvojica, Bišćan i Chago, neupotrebljiva zbog ozljeda.

Nema smisla raditi na terenu s loptom, pa je trener Branko Ivanković na trčanje u Maksimirsku šumu, uz Bišćana i Chaga, odveo još Balabana, Šokotu, Hrgovića, Suareza, Moralesa, Ibaneza, Tomića, Carlosa i Etta.

Podsjetimo, Butina je na kućnoj njezi zbog potresa mozga.
- Priključit ću nekoliko juniora, u utorak će s nama trenirati Kramarić, Herceg i Horvat - rekao je trener Branko Ivanković.

Na treningu u utorak trebali bi se pojaviti Kelava i Vrdoljak, možda i Badelj. Uglavnom, Ivanković će skrpati momčad za kup-utakmicu u Sigetu s Hrvatskim dragovoljcem (srijeda, 14 sati).

- Sastavit ću nekakvu postavu i gotovo. Idemo u srijedu u Siget, pa tko živ, tko mrtav - kaže trener.

Dinamo dostavio dokumentaciju o bolesti igrača
Dinamo je Udrugi klubova Prve hrvatske nogometne lige dostavio liječničku dokumentaciju iz bolnice u kojoj su njegovi igrači bili na pretragama zbog crijevnog oboljenja.

- Zdravstvena komisija dat će o tome svoje mišljenje, ništa nije sporno. Ako to nije bila viša sila zbog koje sam odgodio utakmicu, ne znam što je.

- Termin u kojem bi se mogla igrati utakmica Rijeka - Dinamo je 19. studenoga jer reprezentacija tada neće igrati, a Dražen Ladić neće zvati igrače ta dva kluba u mladu vrstu - kazao je povjerenik za natjecanje Josip Brezni.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije