Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi nazad u Njemačku

Samo da se dočepati Bayerna, Sane prihvatio čak i manju plaću

Leroy Sane
Foto: Press Association/Pixsell
06.06.2020.
u 21:36

Prošlog ljeta City je tražio 100 milijuna eura, ali sada su okolnosti znatno drugačije

Njemački krilni napadač Leroy Sane (24) odlučan je u namjeri da ovog ljeta napusti Manchester City te karijeru nastavi u Bayernu.

Saneu ugovor s Manchester Cityjem ističe u lipnju 2021., a njemački mediji tvrde da se je već dogovorio s Bayernom te da je čak pristao na 30 posto nižu plaću.

Sane bi trebao potpisati petogodišnji ugovor s Bayernom, a umjesto 13 milijuna eura, trebao bi zarađivati 9 milijuna eura po sezoni, što je znatno manje od Roberta Lewandowskog, koji zarađuje 15 milijuna. 

Sada preostaje da Manchester City i Bayern dogovore visinu odštete.

Prošlog ljeta City je tražio 100 milijuna eura, ali sada su okolnosti znatno drugačije. 

Zbog ozljede koljena Sane uopće nije igrao ove sezone i tek se je nedavno oporavio. Također, Manchester City mora prodati neke od igrača kako bi ispunio uvjete financijskog fair-playa, a u obzir treba uzeti i pogoršano financijsko stanje u europskom nogometu zbog pandemije koronavirusa.

Zbog toga, kako tvrde njemački mediji, Bayern smatra da je 40 milijuna eura odštete razuman iznos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije