Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u klubu
Povratak na članak

Sammir ostao bez trenera, Kinezi u šopingu u Getafeu

- Volio bih da Contra ostane. No kada mu ponude deset puta više nego što zarađuje ovdje, normalno je da prvo misli na svoju obitelj.

Komentari 1

MA
magnum2013
14:07 20.12.2014.

Bili smo svedoci članaka novinara VL o Samiru i njegovim dogodovštinama za vrijeme kad je igrao u Dinamu. Novinari upravo ovog lista ismijavali su Samira, opisivali njegova zatvaranja narodnjačkih klubova i pijančevanja, a u poslijednje vrijeme koliko vidimo Samir je vrlo dragi gost u intervijuima novinarima VL, ako ga je uopće netko vidio ili sa njim razgovarao.Sada se pojavljuje i novinar Dobrašin što je utaljena praksa "novinara" VL. Štampa ih kao na traci.O izjavama Samira, koje su "prenjeli" u VL netreba komentirati. Ovdje u ZG je postao netko, uz tuđu pomoć. Možda se on ssada zahvaljuje tako na njmu svojstven način, ali koliko vidimo ni u Španiji mu baš ne ide. Hoće li se i njima jednog dana smijati. Ili je sve to ipak izmišljotina iz pera "bliskih izvoru"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.