Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vožnja kroz SP

Sammir: Moji Brazilci su i dalje favoriti, ali ne s takvom igrom

Sammir
Antonio Bronić
17.06.2010.
u 10:16

- Istina je da je Sjeverna Koreja igrala bunker, ali Brazil nije igrao dovoljno dobro - smatra Sammir.

Kad Velimir Zajec ne gazi svoje igrače na terenima u Maksimiru, plavi su uz TV-prijamnike i gledaju Svjetsko prvenstvo. Jučer su požurili na zajednički ručak, pa brzo uz TV prije nego što su opet morali u Maksimir gdje su igrali s Koprom.

U utorak je Etto hodao u japankama u bojama svog Brazila, nudeći okladu da će njegovi pobijediti. Što i nije nekakvo čudo, ipak su igrali sa Sjevernom Korejom koja je daleko ispod njihove razine. No, taj susret nije bio baš jednostavan za favoriziranu reprezentaciju.

– Brazil za mene ostaje favorit, iako protiv Korejaca nije dobro igrao – kaže Sammir, nogometaš Dinama.

Opravdanje je pokušao pronaći u igri suparnika.

– Ma, igrali su čisti bunker. Ali, ne znam zašto je brazilska reprezentacija igrala tako slabo, ne mogu biti zadovoljan igrom, Brazil mora više dati da bi se mogao nadati nečemu većem. Pobjeda na startu prvenstva je u redu, ali ipak nije dobro počelo. Valjda će u sljedećim susretima biti bolje – zaključio je Dinamov Brazilac Sammir. 

Komentara 1

AN
Andreeejjj
03:57 18.06.2010.

SAMMIRE bolje ti je igraj bolje, jer nisi nikakav igrac... ne guzove si jos u Dinamu, samo zbog bolesnog tate MAMIĆA!!! Sada ce te ZEKO smiriti i to ne na klupi, vec na tribini, smece umisljeno! Ima puno nasih mladih decki, koji su punooo, punooo bolji od tebe, luzeru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije