Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAJLO PETEV:

Sammir i Ćorić su u konkurenciji, a o Rijeci ne želim

Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
11.05.2017.
u 14:15

- Za prvenstvenu utakmicu protiv Splita očekivanja su da nastavimo u istom ritmu kao što smo odigrali u posljednje dvije utakmice.

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je utakmicu sa Splitom koja se u petak (20h) igra na Parku mladeži.

- Za prvenstvenu utakmicu protiv Splita očekivanja su da nastavimo u istom ritmu kao što smo odigrali u posljednje dvije utakmice. Također da odigramo dobro, svaki igrač da pruži 100 posto na terenu i osvojimo tri boda - rekao je Petev.

Split se bori za ostanak u prvoligaškom društvu. 

- Malo me iznenadilo da imaju toliko malo bodova i da su na ovoj poziciji jer su solidna momčad, kao što sam već rekao prije par mjeseci. Imaju dobrog trenera, ali sve u ovoj utakmici ovisi o nama, kakav će biti naš pristup, naše ponašanje u 90 minuta. Od prvih minuta moramo težiti našoj igri i našim ciljevima.

Trenutno stanje u momčadi? 

- Sosa, Matel, Šitum, Perić, Fiolić i Benković ne konkuriraju za utakmicu. Perić je prekjučer bio na infuziji, Sigali se vraća, a Livaković je spreman te trenira s momčadi. 

Sammir i Ćorić

- Naravno da konkuriraju za utakmicu, računam na njih kao što sam već u nekoliko navrata izjavio. 

Soudani zbog tri žuta kartona ne može igrati protiv Splita, tko će ga zamijeniti? 

- Imamo nekoliko opcija, odlučit ćemo nakon zadnjeg treninga. 

Splitu treba pobjeda, očekuje li stoga otvoreniju i jaču igru protivnika? 

- Naravno da očekujem. Bore se za ostanak, mi za naš cilj. Neće biti lako, ali ponovno kažem sve ovisi o nama i našem pristupu.

Borba za prvo mjesto je ponovno 'živo', pet bodova je razlika između Dinama i Rijeke. Vjeruje li u kiks Rijeke u idućim kolima? 

- Neću i ne želim pričati o Rijeci. Zanima me da smo se podigli nakon dva poraza, dečki su pokazali želju, karakter i to smo tražili od njih. Što će biti, sve je moguće - zaključio je Petev.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije