Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Liverpoola

Sammir debitirao za Getafe, Subašić pogriješio u porazu Monaca

Danijel Subašić
Foto: Reuters (Ilustracija)
01.03.2014.
u 21:57

Bivši igrač Dinama u igru je ušao u 64. minuti umjesto Castra, a utakmica protiv Espanyola završila je bez pogodaka

Nogometaši Monaca poraženi su u derbiju 27. kola francuskog prvenstva. Trećeplasirani St. Etienne pobijedio je 2:0, a pomogao im je i hrvatski vratar Danijel Subašić.

Lemoine je u 17. minuti doveo domaće u vodstvo, a na 2:0 povisio je Hamouma u 67., nakon prilično loše reakcije Subašića. Monaco tako sve više zaostaje za PSG-om u borbi za naslov prvaka, ima pet bodova manje i utakmicu više.

A u 28. kolu Premiershipa Liverpool se osvetio Southamptonu za poraz iz prvog dijela sezone. Podsjetimo, tada je jedini pogodak zabio Dejan Lovren, ali 'redsi' su danas u gostima pobijedili 3:0. Golove su postigli Suarez, Sterling i Gerrard.

Dejan Lovren vratio se nakon ozljede i odigrao svih 90 minuta.

Chelsea je prvi i ima 63 boda, drugi je Liverpool s 59, a isto toliko ima i Arsenal. Na četvrtoj poziciji je Manchester City  koji ima 57 bodova, ali i dvije utakmice manje.

Nitko od vodeće trojke iz španjolske Primere nije igrao danas, ali vrijedi istaknuti da je Sammir debitirao za Getafe. Bivši igrač Dinama u igru je ušao u 64. minuti umjesto Castra, a utakmica protiv Espanyola završila je bez pogodaka.

>>Arsenal izgubio od Stokea, Schürrle zabio tri gola za Chelsea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije