Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači 'nabrijani'

Sammir: Bodrite nas iz sveg glasa, budimo svi kao jedan!

'14.11.2012., stadion Kantrida, Rijeka - Revijalna utakmica hrvatske nogometne reprezentacije i selekcije HNL-a. Sammir.  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
Nel Pavletic/PIXSELL
22.03.2013.
u 12:24

– Došao je dan koji svi dugo čekamo, obećavam da ćemo dati sve od sebe

Svi s nestrpljenjem čekamo večerašnju utakmicu između Hrvatske i Srbije, a za pretpostaviti je da su izbornik i naši reprezentativci još napetiji. Prema informacijama koje dobivamo s terena, naši igrači su "nabrijani" i spremni dati sve od sebe kako bi Hrvatska pobijedila u jednoj od najvažnijih utakmica u posljednjih nekoliko godina.

A nakon što je izbornik Štimac na Facebooku napisao molitvu uoči utakmice sa Srbijom, na toj društvenoj mreži oglasio se i Sammir.

"Došao je dan koji svi dugo čekamo, obećavam da ćemo dati sve od sebe kako bi večeras cijelu Hrvatsku učinili sretnom i ponosnom. Bodrite nas iz sveg glasa i budimo svi ko jedan!! HRVATSKA HRVATSKA!!", napisao je Sammir.

<<>>

Komentara 3

SD
Sonja Daisy
13:29 22.03.2013.

Sammir će igrati? sad je jasno zakaj se Štimac moli

OB
-obrisani-
15:46 22.03.2013.

"Došao je dan koji svi dugo čekamo, obećavam da ćemo dati sve od sebe kako bi večeras cijelu Hrvatsku učinili sretnom i ponosnom. Bodrite nas iz sveg glasa i budimo svi ko jedan!! HRVATSKA HRVATSKA!!", napisao je Sammir. >>>> Bravoo Sammir !!!!!!!!!!!( a sad se prisjetite hrvatskih srbovllaha) Odavno si ti trebao biti u repki

TA
tariza
16:36 22.03.2013.

Bas si ti dosao da nas ujedinis.Kad se prodas zaboravit ces Hrvatsku za dva dana!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije