Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter vs. Hajduk

Toplak o sukobu s Carrillom: Dogodilo se u žaru borbe

Inter Zaprešić - Hajduk
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
23.07.2017.
u 22:42

- Prvo poluvrijeme trebali smo gubiti 5-6 razlike. Bili smo loši. Imali smo sreće, ali oni su na kraju spašavali bod, kazao je trener Intera.

Da je Vlatko Blažević u 82. minuti uspio zabiti za Interovu pobjedu nad Hajdukom bio bi to vjerojatno najčudniji preokret u HNL-u zadnjih godina. Ovako ostalo je 2:2, a Joan Carrillo još će morati brusiti mentalnu formu svoje momčadi. Uostalom, španjolski trener i sam je priznao da neke stvari jednostavno nisu štimale.

- Bila je to čudna utakmica. Zbog nekih individualnih pogrešaka smo izgubili. A Inter je imao i sreće. No, ne pobjeđuje uvijek bolja momčad. Žao mi je navijača - kazao je Španjolac na kraju.

Inter Zaprešić - Hajduk
1/12

On i Samir Toplak, trener domaće momčadi, na kraju su žučno raspravljali oko nekih spornih situacija. No, to Carrillo nije želio komentirati.

Toplak je bio iskren.

- Prvo poluvrijeme trebali smo gubiti 5-6 razlike. Bili smo loši. Imali smo sreće, ali oni su na kraju spašavali bod. Na poluvremenu sam igračima očitao bukvicu. Znao sam da će biti gusto ako zabijemo za 1:2. Možda bi bilo nezasluženo da smo na kraju slavili, ali sretan sam što je momčad pokazala karakter.

Sukob s Carrillom?

- Ma nije bilo ničega, sve je to u žaru borbe. Nije bilo nikakve zle krvi - kazao je Toplak.     

Komentara 1

UV
Uvjekprotiv
23:05 23.07.2017.

Do Gospe ako ne i prije zivjet ce nada u naslov prvaka !😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije