Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK SAMO UMOR

Samaranch u bolnici zbog iscrpljenosti, ne srčanog udara

Juan Antonio Samaranch
AFP
14.10.2009.
u 15:07

Bivši predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (IOC) Juan Antonio Samaranch (89) nije pretrpio srčani udar tijekom posjeta međunarodnom sportskom televizijskom festivalu Sportelu u Monte Carlu.

Svjetski mediji prenijeli su u utorak navečer informaciju da je Samaranch doživio blaži srčani udar te da je primljen u bolnicu u Monte Carlu, ali njegova glasnogovornica Annie Inchauspe objasnila je pravi razlog njegova primanja u bolnicu.

- To je bila reakcija na umor i on se sada odmara u hotelu. U bolnici je boravio tek nekoliko minuta - rekla je Inchauspe.

Samaranch je bio prvi čovjek svjetskog sporta od 1980. godine kada je na toj dužnosti zamijenio lorda Michaela Killanina. Njega je, pak, 2001. godine naslijedio aktualni predsjednik Međunarodnoga olimpijskog odbora Jacques Rogge.

Samaranch je prije dvije godina proveo dva dana u madridskoj bolnici zbog vrtoglavice, a 2001. godine hospitaliziran je u Švicarskoj zbog umora i visokoga krvnog tlaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije