Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA Ljetna liga
Povratak na članak

Šakić: Nema veze što gubimo, igrati Ljetnu ligu bio je moj san

Premda je protiv Netsa izgubila s jednakom razlikom (minus 16), otkazima prorijeđena Hrvatska u drugom nastupu ostavila bolji dojam nego u prvom protiv Pistonsa

Komentari 3

GR
gragakarlovac
03:51 08.07.2019.

WNBA ekipa ili zenska repka SAD-a bez problema bi pobijedili ovu Hrvatsku.

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
07:33 08.07.2019.

Što se tiče naše košarke to je davno izgubljena stvar,kad vidim naše košarkaši kako mlitavo igraju i kad neki ne mogu ni do kosa dobaciti dođe mi da sa svojih 47 godina skočim i zakucam.

VL
TA
Tag
11:14 08.07.2019.

Igrali su oni svi i Bogdanovic i Saric pa smo izgubili od jedne Poljske..A ovi sto sada igraju za njih su i Madjari NBA .. Sto ovaj rece i zenske bi ih pobijedile

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.