Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK SLAVIO

Said i dalje najbolji, Picak obranio jedanaesterac

Hajduk - pripreme
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
1/6
08.02.2017.
u 22:00

Ovo je Hajduku bila prva utakmica nakon povratka s priprema u Turskoj na kojima je svladao Dnipro (2:0), Trenčin (4:2) i Vardar (1:0). Vrlo će brzo prvenstvo pa je važno da na startu budu pravi.

Nastavio je Hajduk niz pobjeda u prijateljskim dvobojima, ovaj put “bijeli” su u Dugopolju, na stadionu “Hrvatski vitezovi” s 2:0 (1:0) svladali drugoligaša Dugopolje.

Ovo je Hajduku bila prva utakmica nakon povratka s priprema u Turskoj na kojima je svladao Dnipro (2:0), Trenčin (4:2) i Vardar (1:0). Vrlo će brzo prvenstvo pa je važno da na startu budu pravi.

Joan Carrillo, španjolski trener, koji inzistira na igri, na posjedu lopte, na travnjak nije poslao sve adute, ali to nije smetalo Hajduku da već u 14. minuti, nakon kombinacije Tudora i Ohandze, preko Saida dođe u vodstvo od 1:0. Ganac s talijanskom putovnicom promeće se u glavni Hajdukov napadački adut, najefikasniji je od svih napadača.

Do kraja prvog dijela Hajduk je mogao i povećati vodstvo, u 41. minuti Vojković je izborio jedanaesterac, ali udarac Francka Ohandze s bijele točke obranio je vratar Dugopolja Dominik Picak.

U nastavak je Carrillo napravio brojne promjene, minute su dobili čak i Prtajin, Jurić i Pasariček, pa i nije bilo neke smislene igre, a pogodak u 54. minuti za konačnih 2:0 postigao je Ante Erceg kojeg je uposlio Memolla.

Za Hajduk su igrali Stipica - Juranović, Ismajli (od 46. Savvas), Ćosić (od 85. Prtajin), Memolla (od 60. Bosančić) - Kalik (od 46. Hamza), Jefferson, Tudor (od 67. Pasariček) - Vojković (od 60. T. Bašić) - Ohandza (od 76. Jurić), Said (od 46. Erceg).)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije