Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Donjecku

Šahtarov rođendan Ahmetova stajao 10 milijuna eura!

Šahtar
16.05.2011.
u 19:48

- Nosit ću Šahtarov dres i u Hollywoodu. U kombinaciji s kratkom suknjom, čipkastim čarapama i visokim potpeticama - obećala je Mila Jovovich

Deset milijuna eura godišnji je proračun prosječnog hrvatskog prvoligaša. Čelnik Šahtara iz Donjecka Rinat Ahmetov toliko je pak potrošio samo na proslavu 75. godišnjice kluba. Usporedbe radi, Hajduk je nedavna proslava stogodišnjice stajala 250.000 eura (2 milijuna kuna), a Dinamo je za slavlje u HNK potrošio oko 100.000 eura (700.000 kuna).

"Bio je to spektakl poput otvaranja olimpijskih igara, zasjenili smo i svjetska prvenstva", pišu ukrajinski mediji.

Zanimljivo, ljudi iz Šahtara angažirali su ponajboljeg svjetskog koreografa Marca Balicha, Talijana čije su djelo i spektakli otvaranje Olimpijskih igara u Torinu 2006. godine te zatvaranje Igara u Salt Lake Cityju 2002. godine. A bit će angažiran i na Olimpijskim igrama u Londonu iduće godine.

Više od 50.000 navijača koji su imali povlasticu ući u Donbass arenu zabavljala je svjetski poznata pjevačica Rihanna, a program je vodila američka glumica ukrajinskog podrijetla Mila Jovovich.

– Rođena sam Kijevljanka, no najdraži klub mi je Šahtar, zato što je uspješniji – rekla je predivna glumica i dobila za tu izjavu velike ovacije.

Jovovich je na poklon dobila i Šahtarov dres, a obećala je da će ga nositi i u Hollywoodu:

– Nosit ću ga u kombinaciji s kratkom suknjom, čipkastim čarapama i visokim potpeticama.

Nadamo se samo da će te fotografije pokazati cijelom svijetu.

U cijelu organizaciju spektakularne priredbe bilo je uključeno čak 1300 volontera te 700 profesionalnih plesača. Na kraju je uslijedio 75-minutni vatromet, sa čak 7850 različitih efekata.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
duleprof
14:51 17.05.2011.

Deset milijuna eura godišnji je proračun prosječnog hrvatskog prvoligaša????? kOG PRVOLIGAŠA , TO MOŽDA HAJDUK I DINAMO DA IMAJU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije