Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Šahtarov dom Kirša savršena je baza za kockaste

'kirsha4_nnn_spo_191111'
Foto: ''
1/4
20.11.2011.
u 08:14

Srebrić: Udaljenost nije presudna jer ionako svuda moramo avionom. Kamp u Donjecku je idealan...

Organizatori Europskog nogometnog prvenstva nude ukupno 38 kampova za smještaj reprezentacija: 21 u Poljskoj i 17 u Ukrajini. Ali, postoji i mogućnost odabira nekog kampa koji nije u službenoj ponudi, među tih 38 nogometnih baza koje su u Uefinu katalogu! To nije novost, tako je, podsjetimo, Hrvatska za bazu tijekom SP-a 1998. u Francuskoj odabrala Vittel, iako to mjestašce nije bilo ni na kakvoj službenoj mapi Fife...

Stoga su u petak u Zagrebu bili predstavnici poljskog mjesta Trzebnice, koji su čelnim ljudima Hrvatskog nogometnog saveza pokazali što nude. Trzebnica je, inače, poznata po turističkom autokampu, smještena je 30-ak kilometara od Wroclawa...

– Naravno da ćemo razmotriti njihovu ponudu, ali ništa nećemo odlučiti prije ždrijeba i prije nego što pogledamo kampove koji su nam zanimljivi. Već ih je dosta rezervirano, no ne strahujem da ćemo loše proći jer su svi kampovi na približno istoj kvalitativnoj razini – rekao nam je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Koji su vam kampovi konkretno zanimljivi?

– U Ukrajini su to Donjeck, Harkiv i Kijev, dok je Lavov u drugom planu. U Poljskoj bi nam prioritet, bude li to moguće, bio Krakow!

Zanimljivo, Lavov je najbliže poljskoj granici, a praktično ste ga odbacili, dok je na prvome mjestu Donjeck (Šahtarov kamp Kirša), koji je najdalje od Poljske!

– Da, ta udaljenost nije presudna jer svugdje moramo putovati avionom. Kamp u Donjecku već smo pregledali i savršen je!

>>Cijeli tekst pročitajte u danas tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 6

Avatar babas
babas
09:51 20.11.2011.

Nije bitna udaljenost,ni kvaliteta jer su svi približno isti,već je bitno koliko posto plaćaju proviziju onome tko dovodi goste. Na Jadranu je to od 10 do 20 %,vjerojatno slično i u Čatežu!

OB
-obrisani-
11:16 20.11.2011.

Prije svega isprika na reklamiranju i smetnji ali ovo je jedini način da vam predstavim sistem za klađenje koji donosi zaradu od nekoliko stotina tisuća kuna u nekoliko mjeseci. Ukoliko i vi želite isto posjetite moj blog i nakon toga me kontaktirajte.Nije bitno kladite li se ili ne jer će vam sve biti objašnjeno.Nemojte čekati i uskočite u vlak za lovu.Nemojte da vam za nekoliko mjeseci bude žao što niste ovo uzeli kada čujete kako sam pomogao velikom broju ljudi. http://www.kladionicakralj.bloger.hr/

KI
kiiko
11:31 20.11.2011.

ovaj kamp na slici je predobar za nase zvjezdice, njima treba dati neki kamp kao u vojsci sa bunker kantinom i igranjem nogomet po blatnom terenu, jer ovo je previse opusteno a znamo sta nas ceka kada se opuste nase zvjezdice........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije