Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interes Ukrajinaca

Šahtar se zanima za Tičinovića, Lucescu ga prati cijelu godinu

'sport...split...180708 Hajduk- Birkirkare Ticinovic Snimio:Tino Juric'
'Tino Juric'
17.09.2010.
u 11:32

- Ne sumnjam da će Mario pokazati klasu, a u kojem će to biti klubu, ovisi jedino o čelnicima Hajduka, rekao je Damir Štimac.

Brzo je od Korane do Bačvica stigla informacija kako Šahtar želi Marija Tičinovića te da će mladi reprezentativac već ove zime potpisati predugovor s klubom iz Donjecka. Tičinović ima ugovor s Hajdukom, trenutačno je na posudbi u Karlovcu, a njegov zastupnik Damir Štimac nije negirao da Šahtar Tičinovića već dulje prati.

– Odavno se Lucescu zanima za njega, prati ga više od godine dana. Za ovo što sad govorite baš i ne znam, jedino ako se Marija nisu sjetili nakon ozljede Fernandinha (Brazilac je slomio nogu, nap. a) – kaže Damir Štimac.

Da podsjetimo, Tičinović je ovog ljeta otišao na posudbu u Karlovac jer je procijenio da u Hajduku za njega nema mjesta. Bilo je tu povuci-potegni, ali Tičinović i njegov tabor željeli su samo jedno – igrati. Još tamo 2008. godine mali Tić oduševio je protiv Deportiva, tada je proglašen igračem budućnosti, ali dok su ga svi hvalili i čekali da eksplodira, u Poljudu su ga gušili. Nikako Tičinović nije uspijevao dobiti minute u kontinuitetu, polako je njegov talenat tonuo.

– Samo smo željeli da Tičinović igra, a kad se to nije moglo dogoditi u Hajduku, krenuli smo u Karlovac. I nismo pogriješili. Tako smo se odnosili i kada se Šahtar javio, najvažnije je da Mario igra, a procjena je bila da Šahtar na njegovim pozicijama ima dosta igrača – objašnjava Štimac.

Želio je naglasiti ono što stalno napominje.

– Nema sumnje da će Tičinović potvrditi svoju klasu, a hoće li to biti u Hajduku ili nekom drugom klubu, ovisi samo o čelnicima s Poljuda – kazao je Štimac o mladiću koji je tek napunio 18 godina.

Šahtar bi mogao biti primamljivo odredište. Darijo Srna tamo ima status božanstva, njegova se riječ sluša. A veze Srne s obitelji Štimac davno su prestale biti poslovne.

– Mi smo kao jedna obitelji – mnogo je puta o odnosu sa Srnom kazao Igor Štimac.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:53 17.09.2010.

A da se konačno strpite koji \"dan\" pa napokon nekog prodate u jednu od liga petice?

OB
-obrisani-
14:50 17.09.2010.

Šahtar se zanima za Tičinovića a NK Luka Koper za Subašića je sjajno odboja lopte do bližnjih protivničkih igrača..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije