Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u Europi

Šahtar nastavio niz pobjeda, poraz Subašićeva Monaca

'Shakhtar Donetsk\'s forward Eduardo, left, and midfielder Darijo Srna celebrating the team\'s 2-1 win over Arsenal in the UEFA Champions League\'s group stage match.'
'Anton Denisov'
27.10.2012.
u 18:52

Darijo Srna igrao je 90 minuta i dobio žuti karton, dok Eduardo nije bio u konkurenciji za Šahtar.

Nogometaši Šahtara nastavljaju sa stopostotnim učinkom u ukrajinskom prvenstvu, u 13. kolu došli su i do 13. pobjede. Jedini strijelac u gostujućoj pobjedi 1:0 protiv Tavrije bio je Teixeira. Darijo Srna igrao je 90 minuta i dobio žuti karton, dok Eduardo nije bio u konkurenciji. Šahtar se od drugoplasiranih Dnipra i kijevskog Dinama privremeno odvojio na čak 15 bodova razlike.

U derbiju 12. kola Francuske 2. lige Monaco je na svom terenu s 0:2 izgubio od Nantesa. Takvim rezultatom ove su se dvije momčadi izjednačile na vrhu ljestvice, sa po 22 boda. Svih 90 minuta za Monaco branio je hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije