Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAT ĆE I SREĆE

Srna i Šahtar po senzaciju u osmini finala Lige prvaka

Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
11.03.2015.
u 11:45

- Ne bojimo se PSG-a, u prvoj utakmici pokazali smo da smo bolji. Naš je cilj ionako osvojiti Ligu prvaka - kaže veznjak PSG-a Verratti

Veliki dvoboj igra se večeras na Stamford Bridgeu, Chelsea u uzvratu osmine finala LP dočekuje PSG (prva utakmica završila 1:1).

– U prvoj utakmici dokazali smo da smo bolji, ne bojimo se Chelseaja, naš je cilj osvojiti Ligu prvaka – poručio je veznjak PSG-a Marco Verratti.

U drugoj večerašnjoj utakmici Bayern dočekuje Šahtar.

– Bayern je trenutačno najbolji na svijetu. Imaju šest svjetskih prvaka i majstore Riberyja i Robbena. Tu su još sjajni David Alaba, potom umjetnici kao što je Xabi Alonso. Ne zaboravite, također, da je odavno počelo prvenstvo u Bundesligi, dok je u Ukrajini tek počelo. Bayern je veliki favorit, ali logika nekad zakaže u nogometu – rekao je Srnin trener u Šahtaru Lucescu.

>> Pogledajte kako je Modrić završio na podu nakon driblinga igrača Schalkea

Komentara 1

GE
gela123
13:09 11.03.2015.

- Ne bojimo se PSG-a, u prvoj utakmici pokazali smo da smo bolji. Naš je cilj ionako osvojiti Ligu prvaka - kaže veznjak PSG-a Verratti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije