Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

Sahiti: Nitko u Hrvatskoj nema navijače kao Hajduk, možda ni u Europi

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.09.2023.
u 23:37

Moramo zaboraviti ovu utakmicu, čeka nas veliki derbi. Trener ima povjerenje u mene. Dajem sve od sebe i kada mi je teško. Treniram jako, hvala Bogu da se to vrati - rekao je Sahiti

Nogometaši Hajduka prekinuli u niz od dva uzastopna poraza svladavši kao domaćini na Poljudu Lokomotivu sa 1-0 (0-0) u susretu 9. kola HNL-a. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Emir Sahiti u 76. minuti.

Tako je Hajduk prekinuo loš niz od dvije utakmice s upisanim porazima protiv Gorice i Istre, a u sljedećem dvoboju 1. listopada na Poljudu dočekuju Dinamo. Emir Sahiti i Josip Elez su komentirali utakmicu nakon pobjede.

- Zasluženo smo pobijedili. Imali smo puno prilika. Čavlina je dobro branio, dobar golman, talentiran. Dobar osjećaj je kada zabiješ gol, najbitnije je da smo pobijedili. Moramo zaboraviti ovu utakmicu, čeka nas veliki derbi. Trener ima povjerenje u mene. Dajem sve od sebe i kada mi je teško. Treniram jako, hvala Bogu da se to vrati - rekao je Sahiti pa dodao:

- Moramo dati sve od sebe protiv Dinama. Ovaj bijeli dres je težak. Poruka Torcidi? Oni su naš 12. igrač. Nema nitko ovakve navijače u Hrvatskoj, a možda ni u Europi.

- Kao i svaka druga utakmica. Nikad nije lako ni sigurno. Na kraju je svima drago da smo izvukli sva tri boda. Malo smo se mučili. Tri boda su najbitnija. U raspadu sam skoro. Gledam kako se što prije oporaviti za iduću utakmicu - rekao je nakon utakmice Hajdukov stoper Josip Elez te najavio derbi protiv Dinama:

- Derbi ne treba uopće najavljivati. Najveći derbi, najbitnija utakmica u svakom krugu prvenstva. Tu ne treba ni motivacija. Svakom igraču u glavi je samo ta utakmica. Ne treba praviti nikakvu dramu, odraditi utakmicu kao i svaku drugu.

Komentara 5

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:09 24.09.2023.

To je istina, takav primitivizam se ne događa dvaput.

AN
AnimaTor
09:21 24.09.2023.

Takve navijaće za "psihjatriju" nema nitko.Navijaće koji prizivaju , lom , krš , nasilje , grubosti..itd..itd...ne bi trebalo uopće pustiti na bilo koji stadion.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:58 23.09.2023.

dobro si rekel,takve navijače nemre više nitko imat.Kmmmeeee3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije