Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ISKLJUČENO

Safet Sušić: Klupa Srbije? Zašto ne?

Safet Sušić
Foto: Reuters/Pixsell
19.11.2014.
u 23:53

- Klupa Srbije? Uh, to je nezgodno pitanje. Ali zašto da ne? Na kraju krajeva, i moj brat Sead je u Crvenoj zvezdi igrao godinama. Nije isključeno da se i to jednog dana dogodi - rekao je Sušić.

Safet Sušić dobio je otkaz na mjestu izbornik Bosne i Hercegovine, a sada se spominje u kontekstu srbijanske reprezentacije koja je također bez ostala bez trenera.

- Klupa Srbije? Uh, to je nezgodno pitanje. Ali zašto da ne? Na kraju krajeva, i moj brat Sead je u Crvenoj zvezdi igrao godinama. Nije isključeno da se i to jednog dana dogodi - rekao je Sušić za banjalučki Press RS.

Otkrio je i koga bi želio za nasljednika na mjestu izbornika BiH.

- Da imam mogućnost birati, izabrao bih Halilhodžića. Da napravi red, da postroji sve oko sebe, i članove Izvršnog odbora NS BiH, igrače, medije...

>> Safet Sušić više nije izbornik Bosne i Hercegovine!

Komentara 4

DU
Deleted user
07:02 20.11.2014.

Kak vjetar puhne.

DU
Deleted user
08:52 20.11.2014.

Tako je Sajo,ne treba mjesati politiku i sport,apsolutno nikako,pa bio je i Prosinecki trener C.Zvezde,i sta je tu cudno..............

BL
Blender
10:57 20.11.2014.

Pa sta ne kazu svi, da su vam samo pare u glavi. Samo da ti je para Safete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije