Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BILD

Sadio Mane dobio je jednu od najvećih kazni u nogometnoj povijesti zbog tučnjave sa suigračem

FILE PHOTO: Bayern Munich's Sadio Mane during the Champions League, quarter-final first leg against Manchester City
Phil Noble/REUTERS
14.04.2023.
u 21:04

Njemački velikan žestoko je kaznio senegalsku zvijezdu nakon što se potukao s klupskim suigračem

Senegalski ofenzivac Sadio Mane puno je novinske stupce u Njemačkoj posljednjih dana nakon što se sukobio s Leroyom Saneom, suigračem iz minhenskog Bayerna. Poslije teškog poraza od Manchester Citya (3:0) na Etihadu, nervozni dvojac se fizički sukobio u svlačionici, a morali su intervenirati suigrači kako bi ih razdvojili. 

Bavarski klub objavio je kako je Mane suspendiran, a njemački list Bild saznao je nove detalje incidenta. 

Senegalac je žestoko kažnjen sa za Bundesligu rekordnih pola milijuna eura kazne. Čak se razmišljalo o dugoročnoj suspenziji, pa  i raskidanju ugovora. Međutim, navodi isti izvor, Sane je u razgovoru s čelnicima kluba jasno naznačio kako ne želi tako tešku kaznu za suigrača i smatra se kako je ova priča završena. Mane bi se mogao vratiti već za uzvratnu utakmicu protiv Manchester Cityja na Allianz Areni.

Kazna od pola milijuna eura je rekordna za Bundesligu, ali za nogomet u cjelini nalazi se na drugom mjestu. Rekord drži razmaženi Portugalac Cristiano Ronaldo. Njega je prošle godine Manchester United kaznio s oko milijun eura, nakon što je odbio ući u igru protiv Tottenhama, uz to je napustio stadion prije kraja utakmice.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije