Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kasne pripreme

SAD opet podcjenjuje ostali svijet

Jasmin Repeša
Antonio Bronić
10.08.2010.
u 22:21

- Očito je da na prvi dio SP-a gledaju kao na trening - kazao je Repeša o američkim košarkašima.

Početi sa završnim pripremama 18 dana prije početka SP-a izgleda podcjenjivački, pa čak i da u sastavu imaju Bryanta, LeBrona i Wadea, a ne u situaciji kada su im glavne zvijezde Billups, Durant, Odom, Rose i Rondo. Nakon sedam srpanjskih dana priprema u Las Vegasu, Amerikanci su dva tjedna bili slobodni, da bi tek jučer u New Yorku krenuli s taktičkim treninzima. Izbornik Krzyzewski očito na Hrvate, prve suparnike na SP-u (28. kolovoza), gleda kao na nedorasle. Bivšeg hrvatskog izbornika Jasmina Repešu pitali smo nije li to prekasno okupljanje za veliko natjecanje.

– Ako su igrači došli tjelesno potpuno spremni, nije kasno. Oni se u 18 dana, uz 4-5 dobrih utakmica, mogu solidno pripremiti, a očito je da na prvi dio SP-a gledaju kao na trening. No, ako igrači ne mogu odmah na žestok trening, onda bi im se moglo dogoditi isto što i na prijašnjim natjecanjima na koja su došli podcjenjivački - ističe Repeša.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:24 11.08.2010.

SAD opet podcjenjuje ostali svijet jer su najavili da če cijeli turnir odigrati samo sa četiri igrača na terenu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije