Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosikito
Povratak na članak

Sad i Nijemci igraju petom

Lopta jabulani sigurno utječe na pogreške i trebat će još dosta vremena da se igrači na nju naviknu. Zbog te neobične lopte gotovo svaki udarac iz kuta ide na drugu vratnicu.

Komentari 5

GA
garincha
11:38 16.06.2010.

Sad i Nijemci igraju petom?!Horst Gomez,Carl Heinze Khadira,Jurgen Ozil,Gerd Marin,Franc Cacaou,.....jel se jos cudis,Robi,sto Nijemci igraju petom?Sad se Ado prevrce u grobu.

VL
SA
SI aka SI
15:04 16.06.2010.

ja se iskreno nadam da će Španjolci odigrati sa stilom, jer dosada nijedna reprezentacija osim Njemaca i Argentine nije pokazala nešto posebno. Isto tako se nadam da će se bar još jedna-dvije momčadi u nastavku turnira naviknuti na vuvuzuele, loptu i klimu, inače nam slijedi najlošiji SP dosada.

VL
DO
dobravila
14:48 16.06.2010.

@garincha I mi u repki imamo Hrvata Eduarda ! Taj je Hrvat koliko i ostali u repki . Jer niti jedan od njih ne zna odpjevati hrvatsku himnu ! Pravi Hrvati . Zbilja : ((mnu ! Pravi Hrvati . Zbilja : ((

VL
ZD
zdrm
12:40 16.06.2010.

slažem se sa garinchom da se ado vrti kao ringišpil u grobu....hehe za Njemce igra više ˝stranaca˝ nego za Inter ili Arsenal...

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
13:06 16.06.2010.

Sta je sa Argentinom?Zar nisu igrali dobro i uz malo vise srece mogli pobjediti 3,4-0.Zbog cega su oni ostali duznici?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.