Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Sacramento nadigrao LA Lakerse, Ivica Zubac bez učinka

DeMarcus Cousins
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.02.2017.
u 09:43

Ni sjajna večer Kanađanina Andrewa Wigginsa (41 koš) nije pomogla Minnesota Timberwolvesima da nadigraju Cleveland Cavalierse

Ivica Zubac jedini je hrvatski košarkaš koji je sinoć igrao na NBA parketima. Njegovi LA Lakersi izgubili su kod kuće od Sacramento Kingsa sa 96:97, a hrvatski igrač nije se upisao u strijelce.

Za deset minuta igre Zubac je imao četiri skoka u obrani i jednu izgubljenu loptu. Sacramento je do pobjede predvodio DeMarcus Cousins s 40 koševa dok je kod domaćina najbolji bio Louis Williams s 29 koševa.

Ni sjajna večer Kanađanina Andrewa Wigginsa (41 koš) nije pomogla Minnesota Timberwolvesima da nadigraju Cleveland Cavalierse. Cavsi su u Minneapolisu pobijedili sa 116:108, a u gostujućoj momčadi raspoloženi su bili LeBron James (25 koševa), Kyrie Irving (25) i Channing Frye (21).

Chicago Bullsi su kod kuće pobijedili Toronto Raptorse sa 105:94.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:27 15.02.2017.

gledao sam minesotu mogu samo reći da su loši a imaju solidnu ekipu nema kemije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije