Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na utakmicu

Sabella: Imali smo sreće, Hitzfeld: Pravedno bi bilo da je došlo do penala

Argentina - Švicarska
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.07.2014.
u 23:18

- Zbilja je nepravedno da smo onako ispali, bilo bi pravedno da se sve odlučivalo jedanaestercima. Sve do kraja smo držali Argentinu u šahu, ali onda nismo imali sreće

Argentina je teškom mukom svladala Švicarsku i tek golom Angela di Marije u 118. minuti izborila četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Švicarska je pružila dobar otpor, ali nije uspjela dočekati jedanaesterce.

- Imali smo sreće, to se mora priznati. Ali smo nagrađeni zbog svoje borbenosti i vjere u pobjedu. Švicarci su bili bolji i prvom dijelu, ali onda smo mi zavladali terenom. U produžetku su oni samo čekali jedanaesterce. Sada se moramo dobro odmoriti i pripremiti za sljedeće izazove, rekao je argentinski izbornik Alejandro Sabella.

Ottmar Hitzfeld, koji je doživio tragediju uoči ovog susreta, bio je razočaran.

- Zbilja je nepravedno da smo onako ispali, bilo bi pravedno da se sve odlučivalo jedanaestercima. Sve do kraja smo držali Argentinu u šahu, ali onda nismo imali sreće. Mala Švicarska je zadobila simpatije diljem svijeta, a možemo biti ponosni na sve što smo napraviti, rekao je Hitzfeld.

>>Argentina u 118. minuti srušila Švicarsku i rastužila Federera

Komentara 4

MI
Milivoje
01:07 02.07.2014.

dobra fotografija, govori o tome koliko su prmili ksrcu ovaj poraz trener i igrac,volim ovu fotografiju

MI
Milivoje
02:44 02.07.2014.

xherdan shaqiri

MI
Milivoje
01:06 02.07.2014.

ovaj shaqirim je pravi majstor nogometa a i dobar covik, mislim dab ova snimka mnogo govori i o njemi i otmar hitzfeldu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije