Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA MJESTA ZA IGORA

Sabatini: Budan bi mogao napustiti Palermo

Igor Budan
AFP
11.05.2010.
u 14:45

Uoči posljednjeg kola talijanske Serije A sportski direktor Palerma Walter Sabatini već je bacio pogled u sljedeću sezonu u kojoj će njegov klub sigurno igrati u Europi.

Palermo je trenutačno na petom mjestu i ima osiguran nastup u Europa ligi, a postoje još i mali izgledi da izbori kvalifikacije Lige prvaka dočeka li kiks Sampdorije protiv Napolija, a sam pobijedi Atalantu u gostima.

U razgovoru s talijanskim novinarima Sabatini je govorio i o igračima koji bi na ljeto mogli napustiti klub, a u tom je kontekstu spomenuo i bivšega hrvatskog reprezentativca Igora Budana.

- S njim je situacija prilično komplicirana. Sada je potpuno oporavljen od ozljeda i traži svoje mjesto u momčadi, ali mi mu to mjesto ne možemo jamčiti. Ne isključujem mogućnost da će na ljeto napustiti klub - prenosi Sabatinijeve riječi internetski portal mediagol.it.

Budan teško dolazi do minutaže pored sjajnih Fabrizija Miccolija (19 prvenstvenih golova ove sezone) i Edisona Cavanija (11). Hrvatski je napadač tako u posljednjih deset kola ukupno odigrao tek 20 minuta.

Ove sezone nijednom nije odradio svih 90 minuta na terenu. Ukupno je sudjelovao u 28 prvenstvenih utakmica, a pritom je zabio pet golova.

Komentara 1

FR
FrancPrešern
14:52 11.05.2010.

Sabatini: Budan bi mogao napustiti Palermo i zajedno sa kockastim navijačima patiti uz gledanje World Cupa preko TV..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije