Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naturalizirani igrači
Povratak na članak

Sa strancima prednjače Nizozemska, Francuska i - Hrvatska

Brojni su stranci važni kotačići velikih reprezentacija. Najveći portuglaski nogometaš Eusebio rođen je u Mozambiku, a najveći francuski Michael Platini porijeklom je iz Italije.

Komentari 7

OB
-obrisani-
12:33 20.10.2010.

a meni moj Dudek kaže da su to naši fuzbaleri sam da su mal pregoreli vna suncju. Bedak jedan pijani.

VL
FE
febo
13:02 20.10.2010.

Za mene je pravi stranac samo Dudu , ostali su Hrvati , mogu biti u Tunguziji rođeni al su Hrvati !!! Hrvati nemoraju u prezime dodati tvrdo slovo Č pa da odmah igraju za našu \"reprezentancu\" kao poneke induvidue !!!!!

VL
IV
Ivekivek
16:07 20.10.2010.

Koliki krteten moraš biti da t iadne na pamet napisati ovakav članak?

VL
GA
gafe
18:25 20.10.2010.

e marijana e moj marijane, pa hajde mi samo reci da za tebe Rakitic, Kovac braca, Klasnic, Ilicevic, Simunic nisu Hrvati ??!! Sramota jedna! Bas kao sto febo pise, ti momci su Hrvati i nije bitno gdje su rodeni, oni jesu i ostaju HRVATI. Kako se takve gluposti moze samo pisat, joj joj joj

VL
AN
Andreeejjj
20:42 20.10.2010.

Čime se vi konji prepucavate i čak brojite krvna zrnca? Fuuuuj, bljak....najviše naših igraća je iz Bosne a mi tako ružno podcenjujemo i vrijedjamo bosance! Eto, takvi smo mi Hrvati, sramota!

VL
LE
let3
21:38 20.10.2010.

Autor ovog bisera od teksta, Mario Kuss je jedini lik uz Dudua koji je ovdje stranac.

VL
CA
CastrumFF
11:08 21.10.2010.

@febo Ako asociraš na reprezentaciju Slovenije, svi osim Dedića su rođeni u Sloveniji, a i Dedić je u Sloveniju došao sa tri godine. Svi od prvog do zadnjeg su odgojeni i prošli sve generacije i trenere u slovenskim klubovima. Oni koji su iz mješanih brakova nisu promijenili Ć u Č, nego su ga ostavili i sa PONOSOM nastupaju za Sloveniju jer ju smatraju za svoju DOMOVINU i sa srcem vračaju ono, što im je Slovenija u djetinstvu dala. A to, da Vaši \"Nijemci\" ne osječaju pripadnost Njemačkoj , koja ih je naučila igrati nogomet.. to je njihov problem o kojem je neki dan govorila i Angela.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.