Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemile scene u maksimiru

Sa sjevera letjele baklje i stolice, metež se preselio na ulice

Dinamo Hajduk
Foto: Marko Lukunić, Goran Stanzl /Pixsell
1/10
Autori: Matija Majdak, Antonela Vukorepa/VLM
01.05.2010.
u 21:13

Na poluvremenu utakmice između Dinama i Hajduka na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona izbio je pravi kaos, a morali su intervenirati i specijalci.

Nakon što je sudac odsvirao posljednji zvižduk prvog dijela, sa sjevera su krenule stolice i baklje na teren, ali i na organe reda.

Neredi su se proširili i na istočnu tribinu, te su morali intervenirati specijalci. Sjever je doslovno gorio, a neki pojedinci sa sjeverne tribine morali su biti i iznešeni zbog zadobivenih ozljeda.

Oni koji nisu sudjelovali u neredima, razbježali su se po tribinama, tražeći sigurno mjesto za skloniti. Ozbiljno je nastradao jedan interventni policajac iz Varaždina koji je ostao bez oka dok ih je još nekoliko ozlijeđeno.

Metež se sa stadiona preselio na ulice. U dužini od stotinjak metara, po Maksimirskoj se nastavio obračun. Potrajalo je to gotovo pola sata, a kakva je bilanca još nema potvrde. Zna se tek da su nastradala obližnja stakla, po svuda su pobacani razni predmeti, a ozlijeđeni su ležali na podu.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
22:54 01.05.2010.

Eh,pa ti reci da si taliban 12foryou..Ja se ne sramim svoje nacionalnosti !!!....A takvima kao sto si ti i koji se srame svoje zemlje,nije u Hrvatskoj mijesto... !!

12
12foryou
21:46 01.05.2010.

razloge ovih nereda triba traziti u nesocijalizaciji pojedinaca, koji je poistovjecuju sa masom i tu traze sigurnost i lijece vlastite frustracije. nedostatak seksualne aktivnosti takodjer dovodi do ovakvih scena. bas me zanima oce li markovic sad kazniti dinamo kao sta je kaznija hajduk zbog par banana. aha mos mislit. kad je rukovodstvo bagra, kakvi ce navijaci biti.

Avatar radusa
radusa
07:34 02.05.2010.

zalosnoooooooo!!!!!!!!!! oba kluba izbaciti ..............kazniti ,vratiti na posljednja mijesta . jer godinama ista sranja se prave,dok se ne napravi bolji zakon nebi im dozvolio da puste ikog na stadion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije