Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometni trećeligaš

Sa radom započela službena internet stranica HNK Vukovar 1991.

HNK Vukovar 1991.
Foto: Branimir Bradarić
19.03.2014.
u 18:58

- Nadamo se da će današnji događaj biti na dobro svima nama te očekujemo primjedbe i prijedloge da budemo još bolji, rekao je ovom prigodom direktor kluba Tomislav Čorak.

Od danas je sa radom započela službena Internet stranica vukovarskog nogometnog trećeligaša HNK Vukovar 1991.

Ljubitelji nogometa kao i ostali znatiželjnici sve informacije u klubu mogu pronaći na web adresi www.hnkvukovar1991.hr.

- Nadamo se da će današnji događaj biti na dobro svima nama te očekujemo primjedbe i prijedloge da budemo još bolji, rekao je ovom prigodom direktor kluba Tomislav Čorak.

Adresa kluba sa radom je započela svega dva dana poslije prijateljske nogometne utakmice između HNK Vukovara 1991 i NK Hajduka u kojoj su Vukovarci slavili rezultatom 2:1 (1:0). Na stranici se mogu pronaći brojne informacije o klubu, najave utakmica, rezultati kao i tablica III HNL Istok u kojoj se Vukovar 1991 i natječe. Na naslovnoj stranici je i sat sa najavom iduće prvenstvene utakmice koji otkucava dane, sate, minute i sekunde dom početka utakmice. Tu su i podaci o svim igračima, od limača do seniora, informacije o klupskoj nogometnoj školi Mali Vukovarac, razni statistički podaci, kutak za sponzore…

Postoji i foto galerija kao i video galerija.

>> Hajduk nakon 15 godina ponovno gostuje u Vukovaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije