Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Sa 17 godina među kaubojima

'23.08.2010., Crkva Svetog Vlaha, Dubrovnik - Hrvatska kadetska rukometna reprezentacija U18 na povratku iz Crne Gore. Osvojili su zlatnu medalju na Europoskom prvenstvu u Crnoj Gori. Ante Kaleb, MVP
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
16.12.2010.
u 18:11

Muška reprezentacija u petak se u Makarskoj okuplja za SP u Švedskoj

Muška rukometna reprezentacija okupit će se u petak u Makarskoj gdje počinje prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se u siječnju sljedeće godine održati u Švedskoj.

U Makarsku će samo igrači iz hrvatskog prvenstva, dok će se igrači iz inozemstva početi priključivati nakon Božića.

– Uz igrače koji su na popisu IHF-a za SP, u Makarsku sam poveo i nekoliko mladih igrača poput Vukasa, Čorića, Špelića, Stepančića, Markotića, Vidovića i Kaleba - istaknuo je izbornik Slavko Goluža.

Nije valjda pozvan Nikša Kaleb?

– Nije, riječ je o Anti Kalebu, najboljem igraču kadetskog EP-a, na kojem smo osvojili zlato. Gledao sam ga na nekoliko utakmica u dresu drugoligaša Dugog Sela i jako mi se dopao – rekao je Goluža.

Sa samo 17 godina, Ante će biti najmlađi igrač u povijesti hrvatske reprezentacije koji je bio na pripremama.

– Dobro je da Ante osjeti kakva je atmosfera među kaubojima. Mogu misliti kako će mu biti kada će trenirati s jednim Balićem. Za Golužu je korisna informacija da Ante u obrani igra prednjeg u obrani 5-1 – rekao je Silvio Ivandija, izbornik kadetske reprezentacije.

Reprezentacija u Makarskoj ostaje do 23. prosinca.

– Odigrat ćemo nekoliko utakmica međusobno, ali neće biti raspodjele na mlade i stare igrače – zaključio je Goluža.

Komentara 1

DA
Dario--
20:00 16.12.2010.

Želim Kalebu kao i svim našim klincima da postanu vrhunski rukometaši i veliki igrači.Koliko ja znam da je Duvnjak 1988 godište,a on je bio na pripremama za EP 2006 u Švicarskoj,pa je u zadnji tren otpao,da bi u tom trenutku isluženi veteran Goluža išao na EP.Što se tiče sadašnjeg SP,za naše sve osim polufinala je ravno tragediji,ijako sam žalotan što Vedran Huđ nije na pripremama za Švedsku.On je odličan srednji bek,momak je 89 ili 90 godište i igra u Sloveniji!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije