Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SASTAV

S ovih će 11 igrača Čačić krenuti u jednu od ključnih utakmica sezone Dinama

Slavlje Dinamovih igrača nakon pobjede protiv Shkupija
Luka Stanzl/PIXSELL
02.08.2022.
u 07:00

Bit će to peti put da se sreću ova dva kluba, a aktualni trener Dinama Ante Čačić itekako pamti susrete otprije deset godina kad je bilo dramatično s njima

Pred nogometašima Dinama treće je pretkolo Lige prvaka, a protivnik je bugarski Ludogorec. Nakon prolaska protiv makedonskog Škupija Dinamo igra protiv poznatog protivnika, a susret je na rasporedu od 19:45 s prijenosima na kanalima MaxSport 1 i Sportklub 3.

Bit će to peti put da se sreću ova dva kluba, a aktualni trener Dinama Ante Čačić još itekako pamti susrete od prije deset godina kad je bilo dramatično s njima.

Balakov: Čačić je trener Dinama? Onda bih ja morao opet u Hajduk

Naš novinar Robert Junaci uoči utakmice Dinama razgovarao je s Krasimirom Balakovom, koji nam je kazao: Ako je Čačić trener Dinama, vrijeme je i da se ja vratim u Hajduk! Pročitajte intervju u Premiumu VL-a.

 

U prvoj utakmici u Bugarskoj bilo je 1:1, Ante Rukavina zabio je u posljednjim trenucima susreta. A onda ludi uzvrat u Zagrebu, dvaput je momčad koju je tada vodio Ivajlo Petev vodila, s 1:0 i 2:1, no Rukavina je svojim drugim pogotkom na toj utakmici izjednačio. Čekao se samo kraj, igrala se osma minuta nadoknade vremena jer su se bugarski igrači do "besvijesti" izležavali. I već se vidjela katastrofa, miran je ostao samo Čačić.

– Što se tresete, zabit ćemo – rekao je svojoj klupi i – zabio je Domagoj Vida u toj 98. minuti. 

No, plavi pamte i loše susrete s ovim klubom. U sezoni 2013./2014. igrali su s njima u skupini Europske lige i nisu se dobro proveli. Branko Ivanković vodio je plave u Sofiju (nije se igralo u Razgradu) i izgubio s 0:3. Ni u Maksimiru nije bilo mnogo bolje, plavi su upisali novi poraz, 1:2, a za momčad koju je tada vodio Zoran Mamić zabio je Duje Čop.

Ovako bi u Razgradu trebale izgledati početne postave za prvi susret.

Ludogorec: Padt – Karničnik, Plastuh, Verdon, Nedjalkov – Jordanov, Piotrowski – Cauly, Tekpetey, Despodov – Sotiriou.

Dinamo: Livaković – Ristovski, B. Šutalo, Perić, Ljubičić – Mišić, Ademi – Menalo, Ivanušec, Oršić – Drmić.

>> Pogledajte – Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

 

Komentara 9

CA
Cappucino
08:44 02.08.2022.

Ne odustaje Čačić od uništavanja Ljubičića na boku

DU
Deleted user
09:16 02.08.2022.

Ovo nije sluzbeni sastav, novinar pogađa, da ne kažem , čarobira!!!

Avatar Darlboro2
Darlboro2
11:04 02.08.2022.

Aj sad vi slijepi sljedbenici AČ, objasnite što je Ljubičić skrivio treneru da ga ovako kažnjava? Ok, ovo je novinarska pretpostavka oko sastava, ali nažalost mislim da je to vrlo izgledno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije