Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gonzalo Higuain

S Mandžukićem nemam problema! Dočekao me jako dobro

Argentina's Gonzalo Higuain celebrates after scoring against Jamaica during their first round Copa America 2015 soccer match at Estadio Sausalito in Vina del Mar, Chile, June 20, 2015. REUTERS/Rodrigo Garrido  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.07.2016.
u 18:32

Moram pokazati da vrijedim 90 milijuna eura. Nadam se sjajnoj sezoni u kojoj ćemo osvojiti što je više trofeja moguće

- Mentalitet Juventusa je nešto je jako važno za mene kao igrača - rekao je Gonzalo Higuain koji se danas javnosti prvi put obratio kao igrač stare dame, piše Goal.

- Moram pokazati da vrijedim 90 milijuna eura. Nadam se sjajnoj sezoni u kojoj ćemo osvojiti što je više trofeja moguće.

- U Juventusu su rođeni pobjednici, a ovo je nevjerojatan projekt. Velik je ovo klub. Sretan sam i hvala Agnelliju, Marotti i Paraticiju što su mi dali ovu priliku.

Konkurent će mu biti Mandžukić.

- Nemam problema s njim. Zapravo, on me dočekao jako dobro. Ponavljam, pobjeđivat ćemo kao momčad.

Argentinac nije imao baš riječi hvale za bivšeg predsjednika Aurelija De Laurentiisa.

- Moj odnos s njim nikad nije bio dobar jer nismo razmišljali na isti način. On me natjerao na ovaj izbor. Nisam želio više ni sekunde provesti u društvu tog čovjeka - zaključio je Higuain.

Komentara 5

RI
rikavac
20:00 28.07.2016.

Sta ce drugo nego te lijepo docekat kad zna da ti nije ni do koljena i da ce naj vjerovatnije bit tebi zamjena.

RI
rikavac
20:00 28.07.2016.

Sta ce drugo nego te lijepo docekat kad zna da ti nije ni do koljena i da ce naj vjerovatnije bit tebi zamjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije