Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA STATISTIČARE

S Eduardom u momčadi Arsenal postiže bolje rezultate

17.02.2009.
u 14:55

Eduardo da Silva pridružio se Arsenalu u srpnju 2007. godine. U 32 službene utakmice koje je odigrao zabio je 14 pogodaka. U Premier ligi postigao je četiri pogotka, u Ligi prvaka tri, u FA kupu četiri i u Liga kupu četiri. Podsjetimo, svoj prvi pogodak za Arsenal zabio je Ajaxu na prijateljskom turniru u Amsterdamu.

@linkbox@No zanimljiv je još jedan podatak. Prije Duduove velike ozljede, dakle s njim u momčadi, Arsenal je u službenim utakmicama ostvario 34 pobjede, 10 remija i samo tri poraza. Nakon nesretnog 23. veljače 2008. Arsenal je ostvario tek 25 pobjeda, 14 remija i čak 10 poraza. Drugim riječima, bez Dudua Arsenalova kola su krenula nizbrdo, a s njegovim povratkom Arsenal će mnogo lakše opet krenuti prema vrhu. Iako će mnogi reći da je prvoligaška titula nedostižna gunnersima, do kraja ima još mnogo utakmica i baš sve je moguće.

No Arsenal se bori i na još dva važna fronta - u Ligi prvaka i FA kupu. Protiv Rome će pokušati izboriti četvrtfinale najprestižnijega europskog natjecanja, a u FA kupu ih Burnley čeka u petom kolu. S Eduardom u momčadi navijači Arsenala mogu se nadati boljim danima i - pogocima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije