Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT I RAZLOG
Povratak na članak

S 18 godina došao po sreću i uspjeh u Hrvatsku, a sada ne smije u BiH!

Transfermarkt otkriva kako je posljednji klub Ajayiju bila rumunjska Astra Giurgiu, a trenere Željezničara Amar Osim otkrio je i zašto Ajayi ne može doći u BiH

Komentari 3

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
00:21 11.07.2020.

Novinari nikako ne bi smjeli pisati ako su pili alkohol ili uzimali drogu.Zapišite si ideju negdje na papirić pa sutra razmislite.

VL
PR
Prekosutra
07:59 11.07.2020.

Hrvoje Horvat - upravo takt. Citajuci tekst jednostavno mi se zavrtjelo u glavi. A kad sam dosao k sebi, sjetih se jednog ”izvjestaja” kojeg je za mene napisao 20-godisnji sin jednog naseg iseljenika, rodjen i skolovan u inozemstvu.

VL
GO
GoranRavik
07:19 11.07.2020.

Nek odjaši natrag skupa sa onima koji su ga doveli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.